B

Buurtvereniging Nooitgedacht

Sociaal in de wijk

Wie zijn we en wat doen we?

De buurtvereniging in onze mooie nieuwbouwwijk heeft tot doel om de sociale cohesie te bevorderen. In een nieuwe wijk zijn nog geen oude bewoners die iedereen kennen. Daarnaast is Nooitgedacht een bijzondere wijk; de aanwezigheid van alle woongroepen van de Trans zorgen ervoor dat het geen standaardwijk is. De buurtvereniging wil graag een verbindende factor zijn. Zowel inwoners van de Trans in Nooitgedacht als alle andere inwoners zijn welkom bij de buurtvereniging Nooitgedacht.

Lid worden

Als je lid wilt worden kan je jezelf via de website aanmelden of bij een van de bestuursleden

Activeiten

Zoek je een leuke activiteit of wil je graag een activiteit organiseren – Neem contact met ons op!

Bestuurslid worden

Wil je graag meedenken over de koers en toetreden tot het bestuur? Meld je aan!

Volg ons

De vereniging communiceert publiekelijk via 3 kanalen: Deze website, diverse whatsapp groepen die het bestuur kent die relevant zijn voor Nooitgedacht en Facebook. Indien je ons op facebook wil volgen, gebruik dan onderstaande knop om direct naar Facebook te gaan.

Raadpleging steen Nooitgedacht

Vanuit de gemeente is de buurtvereniging gevraagd haar achterban te polsen over de plaatsingslocatie van de gevonden steen. Er zijn twee opties om de steen definitief te plaatsen.

De gemeente heeft voorkeur voor optie 1. Dat is dus naast het fietspad ter hoogte van de stroetenweg.

GroenVerband heeft de voorkeur voor de beleeftuin, optie 2. Dit betekend dat de steen onderdeel zal worden van het projectplan zoals de werkgroep GroenVerband dit heeft gecommuniceerd in haar projectplan. Zie voor meer details hiervan: https://www.groenverband.nl

De bewoners kunnen kun voorkeur via de link hieronder aangeven. Deze zullen we met de gemeente delen. De voorkeur kan t/m dinsdag 26 juli eind van de middag worden doorgegeven.

https://forms.gle/hVnBhbSzCCWz1bqa8

Mocht het u ontgaan zijn, hieronder de link naar het nieuwsbericht over de vondst van de steen.

https://nos.nl/artikel/2448128-kraanmachinist-vindt-miljarden-jaren-oude-reuzenkei-in-nooitgedacht