Activiteiten

Aankomende activiteiten

6 juli Zomaar een zomeravond

Een zomeravond waarop we elkaar ontmoeten bij de overkapping van het hoofdgebouw van de Trans. ieder lid is welkom. Neem mee: maaltijd ,drinken, bestek, borden ,glazen en een goed humeur. Alle leden hebben hierover een mail ontvangen. Opgave: via het mailadres van het secretariaat van de buurtvereniging.

ai generated, children, candles-8364230.jpg

11 november Sint Maarten

De buurtvereniging werkt aan een initiatief rondom 11 november. Heeft u een leuk idee, laat het ons weten.

paper, edge, page-160184.jpg

paper, edge, page-160184.jpg

Vaste activiteiten

playing card, knave, clubs-161483.jpg

Klaverjas

Elke eerste woensdag van de maand is er klaverjas in het restaurant van de Trans. Aanvang 19.30 uur. Opgave: secretariaat@wijknooitgedacht.nl

ALV

Eens per jaar vind de Algemene ledenvergadering plaats. Tzt nodigt het bestuur de leden hiervoor uit. Meestal vind deze vergadering plaats in het restaurant van de Trans.

Groen Verband

Groen Verband begon als een groep enthousiaste bewoners van Nooitgedacht. Toen onze ideeën aan sloegen en er subsidie onze kant opkwam moesten we een rechts persoon worden of bij eentje aansluiten. Wij kozen voor het laatste en werden een werkgroep van de buurtvereniging Nooitgedacht.

Van Groen Verband kan je geen lid worden, wel kan je je als fan aansluiten. voor meer info en om je aan te melden kijk op : www.groenverband.nl

easter, eggs, easter eggs-3123834.jpg

Paaseieren zoeken

Sinds een aantal jaren organiseren wij op de zaterdag vóór Pasen een eieren zoekactie. Alle kinderen zijn welkom.

Vaste activiteiten

Samen de wereld van wijn ontdekken.

Een aantal wijnliefhebbers uit de buurt nam in 2024 het initiatief tot De Wijnerij. We komen 8 tot 10 keer per jaar samen om aan de hand van een thema de wijnen te proeven. Voorbeelden van thema’s zijn een druivensoort, wijnland, wijnregio en wijnstijl. De bijeenkomsten vinden ’s avonds plaats in een ruimte van De Trans. Vaste onderdelen van de bijeenkomsten zijn: verkennen van het thema, oefenen met de proefmethodiek en bovenal samen genieten.

Voor informatie over De Wijnerij kun je contact opnemen met Henri Grachten op het volgende e-mailadres: grachten@xs4all.nl.

Opgave via het formulier onder de knop contact.

paper, edge, page-160184.jpg

paper, edge, page-160184.jpg

paper, edge, page-160184.jpg

Afgelopen evenementen

Activiteiten welke hebben plaatsgevonden

netherlands, sinterklaas party, dutch tradition-6707442.jpg

Sinterklaas

Op 20 november 2023 was Sinterklaas in het hoofdgebouw van de Trans aanwezig voor de clienten. Ook kinderen uit de buurt waren van harte welkom.

paper, edge, page-160184.jpg

paper, edge, page-160184.jpg

Algemene ledenvergadering was 4 maart 2024 om 20u. De locatie was in het gebouw van de Trans in het dorp op de Stroetenweg 15.